FESTA DE COMIAT DE P5



Benvolgudes mestres, Rosa, Sònia, Marta, Sandra i Susanna:

Una any més arriba el final de curs, ja han passat 3 anys des que els nostres fills van començar a P3. Ara aquell setembre ja ens queda lluny i ens ha passat molt depressa a tots.

Avui, amb aquest acte de comiat, us volem donar les gràcies per tota la feina que heu fet amb els nostres fills durant aquesta etapa. Van començar petitons, sense massa hàbits ni rutines i vosaltres els heu fet grans, els heu ensenyat a llegir, a pintar, a cantar, a ballar, a ser persones i a fer-se grans…
S’acaba un cicle, l’educació infantil, i ara en comença un altre, l’escola primària, però els anys que han passat amb vosaltres difícilment els oblidarem mai…
Heu estat el seus referents, les seves senyoretes i a vegades una mica “mames” i tot.
En nom de totes les famílies de P5 que hem  organitzat aquest acte, us volem agrair la feina que heu fet i us donem les gràcies per haver-nos ajudat a educar als nostres fills.
Com a mare, com a mestra i com amiga, no tinc més paraules, tan sols animar-vos a seguir treballant amb la mateixa il·lusió com ho heu fet fins ara, a creure que educar als infants és la millor manera d’aconseguir un altre món.
És un plaer treballar amb gent com vosaltres, que creuen en l’educació, que estimen els nens i que els fan sentir bé, que els ensenyen i els respecten, els ajuden i els valoren tal i com són.
Us desitgem que gaudiu d’unes merescudes vacances i que sapigueu que us estem molt agraïdes per la feina ben feta.


GRÀCIES, DE TOT COR…

Famílies de P5

Promoció 2010-2013


1 comentari:

  1. Moltes gràcies per aquest dia tant especial.Portaré aquest i mil moments més dins del meu cor.
    Una abraçada molt forta.
    Rosa


    ResponElimina